Διακοπές το Φθινόπωρο: Βρήκαμε τον τρόπο το καλοκαίρι να κρατήσει για άλλους δύο μήνες!

Διακοπές το Φθινόπωρο: Βρήκαμε τον τρόπο το καλοκαίρι να κρατήσει για άλλους δύο μήνες!


Όλα έδειχναν πως το φετινό καλοκαίρι δεν πήγαινε όπως το είχα φανταστεί. Κάτι οι υποχρεώσεις, κάτι οι άδειες της παρέας που δεν συνέπεσαν, ο Αύγουστος πέρασε και τον περάσαμε στην Αθήνα όλοι.

 

 

Και τι μ’ αυτό Η «καλοκαιρινή» άδεια ήταν εκεί και με περίμενε! Και όταν όλοι επέστρεψαν στο γραφείο και στην καθημερινότητά τους, εγώ βρέθηκα να ονειρεύομαι ακόμα διακοπές, χαλάρωση, πρωινά με θέα θάλασσα και φυσικά τα πολυπόθητα posts στο instagram με Αιγαιοπελαγίτικα ηλιοβασιλέματα και #neverendingsummer.

 

 

Είχα ανάγκη να γεμίσω τις μπαταρίες μου και έψαχνα τον τρόπο που θα τα κατάφερνα! Αν πήγαινα σε ένα νησί για αρκετές ημέρες, μπορεί να μην μου άρεσε αφού πια ήμουν… off time. Και πού να ψάχνω ξενοδοχείο Να δεσμεύομαι με κρατήσεις και προκαταβολές για ένα τριήμερο που δεν ξέρω αν τελικά μου αρέσει Αν πήγαινα στο εξωτερικό, δεν θα έφτανε το spending plan. Άσε που δεν μπορούσα να λείψω και τόσες ημέρες από τη δουλειά… Και αν το καλοσκεφτείς, οι καλοκαιρινές μου διακοπές δεν θα ήθελα να είναι ένα απλό τριήμερο κάπου κοντά στη θάλασσα!

 

Όλα αυτά μέχρι εκείνο το απόγευμα που η κολλητή μου είπε την ατάκα που έδωσε νέα τροπή στα σχέδιά μου. «Γιατί δεν πάμε μια κρουαζιέρα Αν πεις ναι, έρχομαι κι εγώ μαζί! Θα περάσουμε τέλεια». Κρουαζιέρα Μα πώς δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα Μια κρουαζιέρα ήταν ακριβώς ό,τι έψαχνα. Στην αρχή μου φάνηκε παράξενη σαν επιλογή, αλλά όσο μου μιλούσε για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μέσα σε ένα τριήμερο, δεν γινόταν να της πω «όχι».

 

3 μέρες στο Αιγαίο, θα πάμε στα πιο μαγικά νησιά, θα βγάλουμε τις καλύτερες φωτογραφίες στα πιο ειδυλλιακά σημεία, θα έχουμε τόσα πράγματα να κάνουμε εν πλω και στο τέλος δεν θα έχουμε ξοδέψει μια περιουσία σε ξενοδοχεία, εισιτήρια και άγνωστα δήθεν «καλά» εστιατόρια. Άσε που δεν θα φάμε και δύο μέρες απλά για να πάμε κάπου και να επιστρέψουμε. Οι διακοπές σε μία κρουαζιέρα αρχίζουν με το που θα μπεις στο πλοίο – γιατί να χάνουμε χρόνο

 

Διάβασε περισσότερα στο MissBloom.gr

Source link

IOANNIS DIVRAMIS

http://zortal.gr

Γεια σας ειμαι ο Ιωάννης Διβράμης και είμαι ο διαχειριστής του <a href="https://larissaonweb.gr">larissaonweb.gr</a> Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο και από το 2000 ξεκίνησα με την κατασκευή ιστοσελίδων, την προώθηση ιστοσελίδων και το SEO στο ίντερνετ.