Εναλλακτικό Shopping Στη Ρώμη – Στην Αιώνια πόλη θα ψωνίσεις και θα πεις και ένα τραγούδι αλά ιταλικά. : Ταξίδι

Εναλλακτικό Shopping Στη Ρώμη – Στην Αιώνια πόλη θα ψωνίσεις και θα πεις και ένα τραγούδι αλά ιταλικά. : Ταξίδι

Εντάξει, μπορεί η Ρώμη να μην είναι σαν το Μιλάνο, αλλά έχει και αυτή τις χάρες της στα ψώνια. Λίγο διαφορετικές βέβαια, αλλά σούπερ.

 

Κλείσε λοιπόν αεροπορικά εισητήρια φθηνά και ξενοδοχεία στο www.travelplanet24.com και μόλις φτάσεις εκεί φρόντισε να πας στα παρακάτω τρία μέρη:

 

 

Tad

Το πιο hip store της By using del Babuino. Εντός των πυλών του θα βρεις designerʼs merchandise, αρώματα, λουλούδια, interior décor, household style, μέχρι και κομμωτήριο του Roberto Dʼ Antonio. Το κατάστημα διαθέτει και μπαρ όπου ο DJ combine-ologist αναμειγνύει lounge, residence, excursion-hop και nu-jazz.

By using del Babuino 155/a

 

Zou Zou

Ένα κατάστημα φτιαγμένο από κυρίες για κυρίες. Ναι, μέσα στο Zou Zou εσύ (αλλά και ο παρτενέρ σου) θα εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας, αγοράζοντας διάφορα intercourse toys, εσώρουχα, λάδια για μασάζ και διάφορα άλλα καλούδια που θα φτιάξουν τις νύχτες σας.
Vicolo della Cancelleria 9

 

AltroQuando
Σε αυτό το βιβλιοπωλείο μπαίνει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη Cinecitta. Ναι, εδώ θα βρεις από κάρτες μέχρι υπογεγραμμένα portofolios, μαγνητάκια, DVDs, βιβλία και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη μαγική έβδομη τέχνη.
By way of del Governo Vecchio 80

 

Supply backlink

IOANNIS DIVRAMIS

http://zortal.gr

Γεια σας ειμαι ο Ιωάννης Διβράμης και είμαι ο διαχειριστής του <a href="https://larissaonweb.gr">larissaonweb.gr</a> Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο και από το 2000 ξεκίνησα με την κατασκευή ιστοσελίδων, την προώθηση ιστοσελίδων και το SEO στο ίντερνετ.