Στο Περτούλι – Με τον Νικηφόρο : Celebrity News

Στο Περτούλι – Με τον Νικηφόρο : Celebrity News


Ο Νικηφόρος μοιράζεται με το Yupiii φωτογραφίες και αναμνήσεις του από το χιονισμένο Περτούλι.

 

Πότε πήγες στα Τρίκαλα

Πηγα πριν από 2 περίπου χρόνια, με αφορμή μία τηλεοπτική εκπομπή. Ό,τι κι αν πούμε για την περιοχή, που είναι πανέμορφη, ειδικά τον χειμώνα, είναι λίγο.

 

 

Πώς ήταν ο κόσμος μαζί σου

Γενικά ο κόσμος στην επαρχία είναι πολύ ζεστός και αρκετά φιλόξενος, θα έλεγα. Όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μας και αυτό το κατάλαβα στην πράξη όταν ήρθαν και με αγκάλιασαν μαζικά με την παρουσία τους στην συναυλία που έδωσα εκείνες τις ημέρες στην περιοχή.

 

Πες μου, τι μπορεί να κάνει κάποιος στο Περτούλι Τι να δει και πού να πάει

Οπωσδήποτε πρεπει να πάει κανείς στο χιονοδρομικό κέντρο, που είναι πλήρως εξοπλισμένο. Θα το διασκεδάσετε δηλαδή, όπως έγινε με εμένα και την παρέα μου. Επίσης, κοντά είναι τα Τρίκαλα, πρέπει να πάτε, είναι φανταστικά. Ακόμη, αν πάτε την περίοδο των γιορτών, εκεί κοντά είναι ο λεγόμενος “Μύλος των ξωτικών”. Πρόκειται για έναν μύλο, ο οποίος λέγεται ,σύμφωνα με την παράδοση και τους αστικούς μύθους, ότι χαρίζει όλη την μαγεία των Χριστουγέννων σε όποιον επισκέπτη πάει κοντά του.

 

Στο Περτούλι - Με τον Νικηφόρο : Celebrity News

 

Το φαγητό πώς ήταν

Τι να λέμε τώρα… Υπέροχο! Παραδοσιακά πιάτα, πίτες, μαγειρευτά, όλα τέλεια. Το καλό είναι ότι στο Περτούλι δεν μπορείς να βρεις μόνο σε ένα μαγαζί ή στέκι το καλό φαγητό. Είναι παντού. Όλες οι ταβέρνες, που είναι πολύ γραφικές, έχουν φρέσκα προϊόντα και υλικά κι αυτό φαίνεται. Είναι ένα ταξίδι που θα ξανακάνω σίγουρα.

 

Στο Περτούλι - Με τον Νικηφόρο : Celebrity News

Supply backlink

IOANNIS DIVRAMIS

http://zortal.gr

Γεια σας ειμαι ο Ιωάννης Διβράμης και είμαι ο διαχειριστής του <a href="https://larissaonweb.gr">larissaonweb.gr</a> Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο και από το 2000 ξεκίνησα με την κατασκευή ιστοσελίδων, την προώθηση ιστοσελίδων και το SEO στο ίντερνετ.